Eb-Orvos-Ló

Állatorvosi Rendelő

 2225 Üllő Ecseri út 1.

 (20)556-4430  Dr. Rudó József

 (30)857-0918 dr. Katona  Beatrix

 H-P 16:00 - 18:00 Sz 09:00 - 11:00

 H-P 15:30 - 17:30 Sz Telfonos ügyelet

Magunkról

A kutyám jön..

"A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban."

George Eliot

Jozsiprofil1

Nem vagyok pályakezdő!
1982-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Az egyetem elvégzését követően azonnal "mély vízbe" kerültem, egy nagylétszámú szarvasmarha-,ló-, sertés- és juhtartó telep napi állatorvosi tennivalóit végeztem, ahol embrió-átültetéssel is foglalkoztam 5 éven át. Nagyszerű iskola volt ez számomra, érdekes tudományos munka, képzett kollégákkal, sok tapasztalattal, sok gyümölcsöző szakmai és emberi kapcsolattal.től körzeti állatorvosi megbízást kaptam Üllő (az akkor még) nagyközség és vonzáskörzetének teljes ellátására, a mind a betegellátásra, mind a hatósági munkára (vágóhidak és húsüzemek felügyelete, az állatok bel és külföldi szállítása, stb.) vonatkozott napi 24 órában, az év minden napján.
Még 1982-ben beindítottam a környék első kisállat rendelőjét, ahol a kedvtelésből tartott és hobbiállatok ellátása rendelői körülmények között történhetett. Elkezdtünk olyan műtétekkel, kezelésekkel foglalkozni, amelyeket addig csak állatkórházakban, vagy csak az egyetemen végeztek.
Sok fiatal kezdő kollégának biztosítottam szakmai gyakorlatot telepi állatellátásban, hatósági munkában, rendelői praxisban. Sokukra meleg szívvel gondolok!
2005-ben kerületi főállatorvosi kinevezést kaptam.32 település (Farmostól-Vecsésig, Nagykátától-Pilisig) élelmiszer-biztonsági és állategészségügyi vezetője, a munkák szervezője és irányítója lettem.
Több mint 30 kollégám munkáját szerveztem és felügyeltem. Nem volt könnyű időszak, hacsak az EU-s csatlakozásunk miatti megfelelésre, az országos járványok leküzdésére gondolok.
2012-ben, lemondva a vezetői tisztségemről, "visszajöttem" a magánpraxisba. Nemcsak az Üllői EB-ORVOS-LÓ Bt. rendelőjébe, hanem dr. Orbán Zoltán barátom és kollégám halálát követően az Ő Vecsési rendelőjébe is. A hozzám ragaszkodó régi és az új hobbyállattartók mindkét rendelőben személyesen, de akár telefonon is, bármikor elérhetnek.
Az a szerencsés helyzet, hogy az üllői rendelőnk a lakóházunk része, sokszor gyors vagy azonnali segítséget tesz lehetővé, akár éjjel, akár hétvégén is.
A két rendelőben dr. Molnár Beáta és dr. Szaniszló Tibor kollégáimmal dolgozom együtt. Összehangolt munkánkat sok-sok tapasztalat, az egymáséit kiegészítő tudás és szakterületek alapozza meg.